OBS: HVIS DU IKKE ER PÅ PALÆO-DIÆT KAN JEG ANBEFALE AT DU I STEDET
LAVER DENNE Pulled Pork ! Som er mere saftig og kraftig i smagen.
Pulled pork:
1 nakkefilet
Rub:
1 dl. olivenolie
4 spsk. honning
4 spsk. paprika
1 spsk. cayennepeber
1 spsk. stødt koriander
1/2 spsk. groft salt
friskkværnet peber
Rør rubben sammen, den ser sådan ud:
Læg nakkefileten i en pose egnet til madvarer og hæld rubben i posen. Masser rubben godt ind i kødet. Lad den trække på køl i et døgns tid.
Læg kødet + det saft og rub som er i posen i en stegegryde som kan gå i ovnen. Læg låg på og sæt kødet i en 110 g. varm ovn i ca. 8-10 timer. Jeg plejer at sætte det i ovnen kl. 7 om morgenen og tager det ud igen ved 18 tiden om aftenen.
Sådan ser kødet ud når det er færdigt, smørmørt så det nemt kan trækkes fra hinanden med to gafler
Server med coleslaw
eller denne lækre Salat som vi fik til i aftes, men udelad kidneybønner hvis det skal være stenalderkost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar